Теплі стосунки священика і кандидата зігрівають дітей

Опубліковано:
9 Липня, 2019 о 10:13

Кандидат у народні депутати Богдан Яциковський частий гість на Лановеччині. Його радо запрошують на Дні села, храмові празники, або й просто для щирого спілкування з людьми. Адже за чотири неповних роки своєї діяльності депутатом обласної ради він ініціював мільйонні надходження з державного бюджету на покращення соціально-культурної сфери району.

Нещодавно Богдан Яциковський завітав у Білозірку та Шушківці, де познайомився з відомим всій Україні місцевим священиком Олексієм Філюком.
Після цього візиту отець подякував кандидату у народні депутати за тепле спілкування та подаровані облачення для місцевих храмів і побажав Божого благословіння у добрих намірах.



– Дякую Вам, отче, за теплі слова про мене. Але, повірте, те, що я допомагаю людям, – мій депутатський і людський обов‘язок. Адже це – мій край! Нас усіх тримає на цьому світі Любов! – відповів Богдан Яциковський.

Теплі стосунки священика і кандидата у народні депутати сприяли вирішенню ще однієї доброї справи.

У мальовничій місцині «Лісова казка» неподалік села Борщівка отці Олексій Філюк та Сергій Сіверський організували православний табір для дітей. У ньому оздоровлюються, відпочивають і вчаться шанувати християнські цінності більше шістдесяти юних ланівчан.

Днями Богдан Яциковський з подарунками навідався і у «Лісову казку». Знову приємним та щирим було спілкування, знову лунали слова вдячності.

– Велику справу робить отець Філюк. Адже завдяки його ентузіазму та високим намірам діти зростатимуть у християнських традиціях. А це – яскравий приклад належного виховання нового покоління українців, – зазначив Богдан Яциковський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква, #яциковський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: