Зникли під водою: розваги киян на Великдень закінчились трагедією

Опубліковано:
10 Квітня, 2018 о 22:51

У Києві зникли люди під час спроби перепливти на човні до острова Жуков. Водолази розпочали пошуки, – пише Знай.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.



Інцидент стався на Великдень у неділю, 8 квітня. Рятувальникам надійшло повідомлення про НП пізно ввечері, о 22.44.

П’ятеро чоловіків вирішили поплавати на човні, та він раптом перекинувся. Двом чоловікам вдалося вибратися, інші троє безслідно зникли.

Того ж дня рятувальники за допомогою аероглісера доставили двох чоловіків до берега. А 9 квітня водолази розпочали шукати зниклих. Станом на 17:00 обстежено 4 тис. кв м акваторії Дніпра. Водолази обстежують Дніпро біля острова Жукова. Пошукові роботи проводяться протягом світового дня.

Українські рятувальники попереджають про підвищення рівня води в річках та озерах. Відомо, що рятувальники визначили найбільш небезпечні дати, це: 8,9 та 10 квітня. За даними ДСНС, збільшення рівня води очікується на річках басейнів Прип’яті, середніх та нижніх течіях Сули, Псла, Ворскли – на 0,1 – 0,5 м з виходом води на заплаву, її подальшим затопленням (Сумська, Полтавська обл.), і на Волині – з досягненням відміток початкового затоплення окремих господарських споруд в Ратнівському, Старовижівському, Любешівському та Маневицькому р-нах. Українців просять бути обережними та утриматися від плаванні на човнах. А також велика вода загрожує підтопленню будинків та господарств.

Кияни “відзначили” Великдень кривавим звірством. У неділю, 8 квітня у столиці влаштували криваве побоїще. Почалося все з бійки, а обернулося пограбуванням і ножовим ударом в обличчя. Так релігійне свято відзначили двоє киян в Оболонському районі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: