Заступником голови Української Галицької Партії стала молода тернополянка

Опубліковано:
5 Квітня, 2018 о 12:38

В Українській Галицькій Партії обрали нове керівництво. 24-річний пластун, політолог Роман Лозинський очолив УГП. Його обрали Головою політради на 7-му З’їзді партії, який відбувся у Львові.

Молодий очільник партії формує молоду активну команду. Цілком виправдано, що заступницею Романа Лозинського стала тернополянка Ірина Яремчук. Досі Ірина була головою міської організації Української Галицької Партії, громадською активісткою, очолювала громадську організацію «АТОМ». За плечима – кількарічний досвід роботи в Українській Галицькій Партії, багато успішно реалізованих проектів.



null

“Минулого року нам вдалося добре попрацювати над формуванням міцної, відповідальної та надійної команди. Тепер ми готові поширювати досвід позитивних змін не лише на Галичині, але й на Закарпатті, Рівненщині, Волині, Житомирмирщині,” – пояснює пані Ірина.

Нагадаємо, що Українська Галицька Партія – це загальноукраїнська політична сила, створена у  2012 році. Вона активно працює на теренах Галичини та поширює свою діяльність і в інших регіонах.

Вже сьогодні партійці спільно з експертами напрацювали бачення реформ  в освіті, економіці, системі влади. Також допомагають у впровадженні реформи децентралізації. Нещодавно громадянська  мережа “Опора” визнала депутатів Української Галицької Партії у Львівській міськраді найефективнішими. На цьому партійці не планують  зупинятися.

Цікаво, що Українська Галицька Партія пропонує зовсім нову для України політичну модель. Замість одного вождя – мультилідерське середовище, де кожен ефективний партієць за декілька років може стати головою партії. Замість популізму і критиканства – експертні групи, які розробляють плани дій у різних сферах. Замість мітингів і протестів – проукраїнські та проєвропейські цінності, які партійці поширюють все далі за межі Галичини. Недарма цю партію експерти називають політичним феноменом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ірина лозинська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партія, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: