Для людей похилого віку у Тернополі проводитимуть спільні зустрічі

Опубліковано:
6 Жовтня, 2017 о 13:13

Другого жовтня у Тернополі стартував соціальний проект до міжнародного дня людей похилого віку. Різноманітні зібрання, зустрічі, показ фільмів, майстер-класи організовуватимуть для пенсіонерів у кінотеатрі ім. Довженка.

У центрі дозвілля в перший день відкриття пенсіонери дивилися фільм, ділилися враженнями та отримали допомогу у вигляді харчових продуктів.



Читайте також

«Мами немає, а я голодний»: патрульні подбали про малолітніх дітей

Як каже заступник міського голови Леонід Бицюра, подібні зустрічі намагатимуться організовувати частіше. Це можуть бути зустрічі з письменниками, музикантами, народними майстрами. Усе для того, щоб люди пенсійного віку не відчували себе забутими.

— Ми на базі центру ім. Довженка створити майданчик спілкування поколінь. Для поважних тернополян не завжди матеріальні речі на першому місці, важливе спілкування. Цим проектом зможемо компенсувати брак уваги, а також розбавити різними подіями їхнє дозвілля, — повідомив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: