Львівська міська рада – це банда садистів. Скільки років вони нас мучать проблемами транспорту. Це просто не вкладається в голову. Туристичне місто! А ми що – приречені на ці гроби на колесах? Невже не можна взяти кредит і закупити автобуси?

Читайте також



На Тернопільщині горіло поле з соєю
Попри застереження екологів, люди масово спалюють суху траву

Сьогодні пополудні маршрутка 36а з Винників до Львова загорілася. Але родзинка не в цьому. Бо це ж буденна річ – дим собі валить, а ми собі їдемо. А в тому, що водій НЕ МАВ вогнегасника. Люди з маршрутки повиходили. Водій витяг відро з водою і почав гасити. Так гасив, що дим перейшов плавно на вогонь. Добре, що їхали хлопаки на автах і спинилися та почали гасити.На Підвальній теж пополудні в маршрутки відвалилося колесо.  Це все на моїх очах.

Проблема в тому, що ті, кого ми вибираємо, в маршрутках не їздять. Їм насрати на нас, на наші проблеми. Кілька років тому ці ідоти влаштували транспортну реформу, після якої настав колапс, страшні черги на зупинках і переповнені маршрутки.

А їм по цимбалах. У них вічне свято пампуха. Бодай вам ті пампухи назад цілими вилізли.

Юрій Винничук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #загорілася, #львів, #маршрутка, #пожежа
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: