Головний лікар перинатального центру за вказівкою Деревляного збирає підписи за позбавлення депутата мандата?

Опубліковано:
25 Липня, 2017 о 13:43

Головний лікар перинатального центру Куценко за вказівкою заступника голови Тернопільської облради Василя Деревляного збирає підписи за позбавлення депутського мандата депутата Тернопільської міської ради лікаря Андрія Артимовича – про це на своїй  сторінці у Facebook написав користувач Вадим Надал:

Читайте також



Мерія взялася за порушників трудових прав тернополян
Активісти грозяться розказати всю правду про Деревляного
Деревляний продовжує чистити Батьківщину від нормальних людей?

«До уваги лікарів та небайдужих! Днями в перинатальному центрі перебував перший заступник голови облради Деревляний. Відгадайте чому? Він приходив до свого Санчо Панси і за сумісництвом гаманця Куценка та дав доручення щоб той за допомогою своїх лікарів зібрав підписи про зняття мандату з депутата міської ради пана Артимовича, який працював у Куценка завідувачем реанімації і рятував його зад коли той допускав помилки в лікуванні пацієнток. Але що не зробиш заради свого політичного лідера? Навіть зрадиш товариша, з яким багато років пліч о пліч працював!
Р. S. Це фініш кожного лікаря, котрий вяжеться з “Батьківщиною”?! Ось вам і ціна Куценка та їх партійної політики!», – пише на своїй сторінці у Facebook Вадим Надал (Дослівно).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: