«Ад наш»: минув другий день фестивалю «Файне місто» (Відео)

Опубліковано:
22 Липня, 2017 о 18:13

Другий день фестивалю «Файне місто» минув  під гітару і красномовство Сергія Міхалка (Brutto), хеві-пауер-треш звучання німецького гурту «Rage», під вже знайомі пісні «Елізіума» і, вперше за 5 років фестивалю, під музику українського гурту «Друга ріка». Хедлайнерами вечора стали німецький металкор-гурт «Caliban» і хлопці із Фінляндіїї «Ports of the fall», – пише Голос.

Вже третій рік поспіль у Тернопіль приїздить гурт із Нижнього Новгорода – Елізіум. Колектив у нас, на західній Україні, сприймають дуже позитивно, адже цей гурт виступив проти путінського режиму, що і можна почути у текстах пісень, які звучать зі сцени.



Читайте також

На Тернопільщині відбудеться унікальний автентичний фестиваль

Хоча більшість пісень гурту російськомовні (це не заважало публіці активно підспівувати майже кожній із них, зокрема “Ад наш”, “Снегири и Драконы”, “Когда мы были младше”) є у репертуарі колективу і україномовні тексти. Зокрема, «Цілий рік» звучала на MAIN STAGE сьогодні, 21 липня.

А от Валерій Харчишин побував на Файному уперше. Як зазначив зі сцени сам співак, довго чекав на цей момент… і, нарешті, дочекався, а разом із ним всі прихильники гуру «Друга ріка» у Тернополі.

Вже завтра, у третій день «Файного міста» присутніх чекатиме головний гість – «Guano Apes». Їхнім хітам уже стукнуло 20 років, але у Тернополі вони прозвучать уперше. Легендарний німецький гурт почне свій виступ о 23:00 годині. Повну програму фестивалю можна переглянути ТУТ.

Фото: Яна Полухіна

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: