Тернопільський університет підкорив рейтинг Google

Опубліковано:
20 Липня, 2017 о 23:13

Тернопільський національний економічний університет посів 9 місце серед українських університетів та 2431 місце серед вищих навчальних закладів світу за рівнем цитованості у інструменті Google Scholar Citations. Про це Місцевому часу повідомили в прес-службі університету.

Лабораторією Cybermetrics опубліковано четвертий рейтинг прозорості Університетів на основі даних цитованості провідних вчених. Для аналізу використовуються офіційні профілі Google Scholar Citations або стандартизовані домени та поштові адреси внз.



Тернопільський національний економічний університет з показником цитованості 8453 посів 2431 місце серед 5000 навчальних закладів світу та 9 серед ВНЗ України, які потрапилидо рейтингу. Варто відзначити, що у порівнянні з попередньою версією рейтингу, результати ТНЕУ покращилися на 75 позицій серед ВНЗ світу і на 5 позицій серед українських внз.

З повною версією рейтингу можна ознайомитись тут http://www.webometrics.info/en/node/169

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: