Радикальний нардеп Ігор Мосійчук агітує за економічний націоналізм у Тернополі (Фото)

Опубліковано:
19 Липня, 2017 о 20:13

Народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук перебуває з робочим візитом на Тернопільщині. Вранці політик зустрівся з колективом КП “Тернопільелектротранс” та поспілкуватися з людьми про актуальні проблеми сьогодення, зокрема пенсійну і медичну реформи, які сьогодні наполегливо просувають в українському парламенті, – пише Місто.

Читайте також



Народний депутат Ігор Мосійчук відвідав Тернопільщину
Ярослава Мосійчук: «Почуваюся наче вільна, стрімка, грайлива ріка, яка має надійний берег»

– Пенсійна реформа, про яку сьогодні дуже багато говорять, це справжній геноцид для людей, – зазначив політик. – Вона може бути вигідна тільки для молоді, адже передбачає накопичувальну систему. Як можна підвищувати пенсійний вік до 65 років, якщо середня тривалість життя людей в Україні 63 роки.

Політик відповів на запитання людей. Зокрема тернополян цікавили складна економічна ситуація в Україні, проблема масового виїзду населення на роботу за кордон, низькі зарплати та безробіття, нестабільний валютний курс, відсутність пільгових кредитів на житло.
Ігор Мосійчук зазначив, що вирішити всі ці проблеми допоможе розвиток виробництва, зупинення вивезення сировини з країни та популяризація продукції українських виробників.

 

Також тернополяни порушили питання звільнення комунальних перевізників від оподаткування, адже через високі відрахування до бюджету ” підприємство збиткове.
-Осінню ми будемо ініціювати повернення до пільгових тарифів на електроенергію для комунальних перевізників, – зазначив Ігор Мосійчук. – Адже сьогодні підприємства електротранспорту платять за електроенергію як металургійні заводи.’ Також необхідно змінити підхід до оновлення рухомого складу підприємств – скасувати або знизити ПДВ на завезення вживаного транспорту з-за кордону або сформувати спеціальний фонд, у який будуть накопичуватися кошти для придбання і оновлення транспорту. Щоб вирішити цю проблему важливо виробити дієвий механізм разом з керівниками підприємств електротранспорту з усіх регіонів та комітетом транспорту у парламенті.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: