Тернопільщина: на річці Дністер – четвертий утопленик за останні три тижні

Опубліковано:
10 Липня, 2017 о 13:43
На Тернопіллі вода продовжує забирати життя людей. Так, днями на річці Дністер знайшли вже четвертого утопленика за останні декілька тижнів.

У водах бистроплинної ріки загинув 68-річний пенсіонер – житель села Кривче Борщівського району. Чоловік відправився на ставок, що на окраїні села, аби порибалити. Та назад більше не повернувся.



– Тіло дідуся у ставі побачив 23-річний онук, який відправився на пошуки діда. Він був у двох метрах від берега. Як сталося так, що літній чоловік впав у воду і помер встановлює експертиза, адже свідків трагедії немає, – повідомляють правоохоронці.

Читайте також

Мешканець Тернопільської області впав на паркан і загинув
У Борщівському районі – смерть від нещасного випадку
На Борщівщині під час риболовлі втопився чоловік

Та, на жаль, останнім часом це аж ніяк не поодинокий випадок, коли на Дністрі гинуть люди. Зокрема, 28 червня близько 14.00 в селі Сновидів Бучацького району на воді зникла 10-річна дитина. Дівчинка відпочивала з родичами на березі водойми. Її бездиханне тіло виявили згодом.

Ще раніше, 20 червня, водойма забрала життя ще двох людей – 53-річного учителя і 14-річного хлопчика із Підгайців, яких затягнув водяний вихор. Врятувати їх не вдалося.

Відтак, рятувальники Тернопільщини закликають відпочивальників бути вкрай обачними на воді. Плавати лише там, де це дозволено, не купатися у нетверезому стані та слідкувати за дітьми. Елементарні правила поведінки на водоймі можуть убезпечити від лиха, на яке, як показує досвід, багато не треба…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: