Тернополянка Оксана Петришин встановила новий всеукраїнський рекорд (Фото)

Опубліковано:
8 Липня, 2017 о 16:50

У Тернопільському прес-клубі експерти Національного Реєстру Рекордів України зафіксували небувале досягнення тернополянки Оксани Петришин. Як ми уже повідомляли, вона ставила собі за мету встановити рекорд найтривалішого безперервного сеансу масажу, і успішно її досягла! – повідомляє Тернопільський прес-клуб.

Читайте також



7 липня у Тернополі встановлюватимуть незвичайний рекорд!
Тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова встановила два рекорди
У Тернополі відгуляли весілля, що встановило рекорд України (Фото)

Інтенсивно працюючи впродовж 18-ти годин, в тому числі вночі, майстер дозволила собі лише дві 15-хвилинні і одну півгодинну перерву, хоч відповідно до угоди, укладеної з НРРУ, мала право на довший відпочинок. Журналістам, які спостерігали за роботою Оксани, здавалося, що вона справді непідвладна втомі. Більше того – вже наближаючись до попередньо анонсованої тривалості рекорду, вона сміливо вирішила розширити його часові рамки до 20 годин. На перешкоді стало лише те, що в неї раптом дуже піднявся тиск – нічого дивного, людський організм все-таки не машина, а масаж і в пересічних обставинах забирає дуже багато енергії в того, хто його здійснює. Відтак медики заборонили Оксані працювати довше від запланованого на початку. Але побити власний рекорд вона пообіцяла вже наступного року.

Як повідомила присутня під час дійства керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова, раніше подібний рекорд належав киянину Олександру Мироненку – масажисту-реабілітологу Київського міського центру з фізичної культури й спорту інвалідів “Інваспорт”, який працює з Паралімпійською збірною України. Його безперервний сеанс восени минулого року тривав 13 годин і 42 хвилини. Цей приклад надихнув і Оксану Петришин, яка займається різними видами масажу вже 19 років і була впевнена у своїх силах. «Я дуже хотіла продемонструвати свої можливості та показати, що і в Тернополі є гідні майстри цієї справи!» – сказала вона із щасливою посмішкою, приймаючи вітання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: