У Вишнівці люди перекрили міжнародну трасу, бо не вірять, що поліція знайшла справжнього вбивцю 17-річної дівчини

Опубліковано:
5 Липня, 2017 о 08:13

У селищі Вишнівець люди обурені на їх погляд несправедливим затриманням підозрюваного у вбивстві Ірини Мукоїд перекрили дорогу в районі автостанції, після чого акція перемістилася до ймовірного місця вбивства, де вони запідозрили у проведенні слідчого експерименту. На місці мешканці заблокували автомобіль з працівниками поліції вимагаючи приїзду їх начальства. Рух на міжнародній автотрасі станом на 21:30 відновлено, – пише у своємо пості Юрій Головатюк. Ця подія сталася учечері 4 липня, – пише Голос.

Нагадаємо, що жахливе і цинічне вбивство 17-річної Іринки Мукоїди сколихнуло усю Тернопільщину. Ще тепле тіло дівчинки з кривавою раною в ділянці серця рідні знайшли 26 червня о 6.40 ранку неподалік рідного дому, на узбіччі.



Згодом слідством встановлено, що до скоєння злочину причетний неповнолітній мешканець сусіднього села, який 26 червня 2017 року завдав кілька ударів ножем, в тому числі в область грудей потерпілої, від чого настала смерть дівчини. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: