Алкоголь підштовхнув жителя Тернопільщини до крадіжки

Опубліковано:
2 Липня, 2017 о 10:43

Надмірна доза алкоголю та компанія товариша стали причиною злочину, на який пішов 46-річний житель Гусятина. Розпиванням спиртних напоїв друзі святкували оформлення на нову роботу, – пише 7 Днів.

Коли вирішили, що час розходитися, підозрюваний зрозумів, що додому добратися уже немає чим. На вулиці Мазепи побачив припаркований велосипед. Чоловік перерізав трос та поїхав на ньому у напрямку Гусятина. За кілька хвилин після злочину на лінію “102″ надійшло повідомлення про крадіжку, повідомляє прес-служба Нацполіції Тернопільської області.



– Заступивши на нічну зміну, екіпаж поліції, який несе службу на автодорозі Підволочиського напрямку, о 20:35 отримав орієнтування про те, що в Тернополі вкрали велосипед. О 20:45, проїжджаючи повз населений пункт Смиківці, ми помітили чоловіка і згаданий велосипед, – розповідає командир батальйону Олександр Лизун.

Читайте також

До уваги тернополян: у місті перебувають небезпечні люди
Молодики вкрали «Мерседес» і здали його на запчастини за 900 доларів
На Тернопіллі з-під домашнього арешту втік злочинець

Крадія доправили в міський відділ поліції. Він у скоєному зізнається і стверджує, що у всьому винен алкоголь. Чоловік каже, що не усвідомлював свого вчинку, а сідаючи на велосипед не думав про те, що дорога далека – близько вісімдесяти кілометрів, і шляху додому він взагалі не пам’ятав.

– Просто я не знав, де знаходжуся, бо я абсолютно Тернополя не знаю. Мене привезли, скинули і ми з другом розбіглися. А далі я сидів пив пиво з доброго будуна та так сталося, а їхав – зупинили.

Крадений велосипед поліцейські вилучили. Щодо зловмисника розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: