Завтра Dzidzio відкриє суперстадіон на Тернопільщині

Опубліковано:
1 Липня, 2017 о 22:13

На спортсменів та глядачів чекають професійний газон поля, автоматизована система поливу та дитячий майданчик, – пише Файне місто.

Будівництво стадіону у Вишнівці — на завершальній стадії. Об’єкт планують завершити найближчими днями. Далі почнеться прибирання території і підготовка до масштабного відкриття, що відбудеться 2 липня за участю легенд футболу та популярного виконавця Dzidzio.



Голова Вишнівецької об’єднаної територіальної громади Володимир Кравець ще до торішніх виборів на цю посаду розпочав реконструкцію місцевого стадіону. Тоді об’єкт був украй занедбаним та захаращеним. Отож, по суті, на будівництво нового стадіону витрачено 2,6 млн. грн. Тепер на стадіоні є освітлення та електронне табло, а встановлені трибуни критого типу розраховані на 1500 місць. Для спортсменів передбачено 12 душових кабінок. Є також сучасні туалети, причому окремо для спортсменів та глядачів. Ну, а справжньою гордістю нового стадіону є професійне покриття поля.

Володимир Кравець.

— Газон забезпечило спеціалізоване підприємство з Ладижина Вінницької області, а будівельні роботи виконували місцеві майстри, — розповів Володимир Кравець. — Вибираючи газон, я спочатку їздив до Львова, щоб подивитись який він там, але, якщо відверто, то трава мені зовсім не сподобалася. І коли ми дізналися, що у Ладижині на Вінниччині є компанія, яка професійно займається вирощування газонної трави і клієнтами якої є практично всі професійні футбольні клуби України, то одразу вирушили туди. Побачивши їхню траву, однозначно вирішив, що саме вона має бути на нашому стадіоні. До речі, ціна лише на кілька гривень відрізнялася від львівської.

Для догляду за газоном у Вишнівці облаштували і професійну систему поливу американського зразка, що включає 38 форсунок із комп’ютерною системою керування. Система оснащена датчиками дощу і вже пройшла перше «бойове хрещення» спекою.

Окрім реконструкції самого стадіону, прокладено кілометр дороги до спортивної споруди, облаштовано тротуар. Роботи з облаштування стадіону — не єдині, що тривають у Вишнівці. Нове керівництво громади займається також благоустроєм парку, що у центрі міста. Тут демонтували старий фонтан, а на його місці незабаром буде новий гранітний водограй з підсвічуванням. Окрім того, вкладають тротуар та замінюють бордюри в напрямку траси Тернопіль — Кременець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: