Тернополянам розповіли, як зробити житло сучасним та просторим

Опубліковано:
11 Квітня, 2017 о 10:13

Завдяки сучасному плануванню невелику за площею квартиру можна зробити набагато комфортнішою та більш просторою. Йдеться про квартири-студії, у яких в одному приміщенні об’єднані кілька кімнат. Про переваги такого дизайнерського рішення розповів директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла.

При створенні такого інтер’єру стіну між кухнею і вітальнею повністю або частково зносять, а для відділення однієї функціональної зони від іншої пропонують різні варіанти: встановлення перегородок, розсувних ширм, скляних бар’єрів, застосування різного кольору шпалер, підлоги тощо.



— Зараз функціонує така тенденція, що навіть з класичних квартир намагаються робити варіанти студійних квартир, адже тоді більш раціонально використовується площа житла, — каже Андрій Матла.

Найбільша перевага таких квартир полягає у тому, що завдяки студійному плануванню в тій самій загальній площі житла можна отримати більші об’єми кімнат.

Читайте також

Багатоповерховий паркінг, сквер та лижна траса – у Тернополі будують сучасний мікрорайон

Андрій Матла каже, що зараз люди більш раціонально ставляться до своїх коштів та до площі, яку вони можуть собі дозволити і тому намагаються більш раціонально та ефективно використовувати ту площу, яку вони мають, не обмежуючи себе в об’ємі чи площі кожної із кімнат.

— Функціонально це житло більш раціонально використовується: якщо прийшли гості, не потрібно виходити з кухні, обходити через коридор та заходити у вітальню, щоб подати страву до столу, — додає тернополянин.

Ще однією вагомою перевагою студійних квартир є економія коштів при ремонті, адже чим менше стін – тим менше й витрат. Вартість ремонту в студійній квартирі при однаковій площі буде дешевшою, ніж в класичному варіанті.

Квартири-студії стають все більш популярними серед тернополян. Директор будівельної компанії «Матла» розповідає, що його фірма дає можливість людині втілити свої бажання.

— Наприклад, людина обирає для себе квартиру в процесі будівництва. Якщо мешканці хочуть зробити якісь зміни та удосконалення — вони спілкуються з архітектором, який пропонує для них декілька варіантів, враховуючи їх побажання, — каже Андрій Матла.

В сучасних багатоповерхівках компанії «Матла» є квартири із різною площею, наприклад, 50, 60, 70, 100 квадратів. Пан Андрій розповідає, що в будь-якій площі можна зробити певну кількість кімнат — класичних чи студійних.

— Є типові варіанти, які реалізовують згідно проекту. Але побажання людини безумовно можна реалізувати, — додає Андрій Матла.

Зазначимо, що будівельна компанія «Матла» уже не перший рік споруджує у Тернополі житлові комплекси нового зразка. Теплі стіни, підземний паркінг, великий та сучасний дитячий майданчик, місця для відпочинку та прогулянок, – все це чекає власників квартир у новобудовах європейського зразка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: