Поліція обурена рішенням суду з приводу кривавої різанини у тернопільському театрі

Опубліковано:
25 Лютого, 2017 о 14:13

Актор Тернопільського драмтеатру Віталій Зубченко, який порізав ножем світлотехніка Андрія Гурневича, перебуває під домашнім арештом. Кривава сутичка відбулась 14 лютого після вистави.

– Найприкріше у цій історії те, що підозрюваний перебуває під домашнім арештом. А поранений ледве вижив, – говорив начальник управління поліції в тернопільський області Олександр Богомол під час брифінгу 23 лютого. –  Я був обурений таким рішенням суду і звернувся до прокуратури з апеляцією.



Читайте також

Актор тернопільського драмтеатру після вистави перерізав горло світлотехніку (Відео)

Про стан, в якому перебував актор під час нападу з ножем на друга, в поліції поки не говорять. Як розповідають друзі, підозрюваний зловживав алкоголем та наркотиками, пише Терен.

– Зараз я не скажу про стан підозрюваного, – продовжив Олександр Богомол. – Ми чекаємо заключення експертизи. Я не маю права надавати конфіденційну інформацію про психічний стан підозрюваного. Але думаю, йому потрібна увага лікарів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: