На Теребовлянщині змагались у лові риби на мормишку (Фото)

Опубліковано:
21 Лютого, 2017 о 19:13

У суботу, 19 лютого 2017 року,  на Тернопільшщині  відбувся відкритий Чемпіонат Теребовлянського району з вилову риби з під криги на мормишку.  Ця цікава подія відбувалась  у селі Романівка  Теребовлянського району. В змаганнях  прийняло участь 9 команд, а також взяли  участь спортсмени, які змагались  між собою  в особистому заліку, загальна кількість учасників – 92 любителі риболовлі.

І місце виборола  команда “Рибак рибаку” м. Теребовля.
ІІ місце завоювала  команда “Градус” м. Теребовля.
ІІІ місце посіла команда “Смак” м. Тереболя.



Команди-учасниці змагань  нагородженні Кубками, медалями Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення  “Спорт для всіх” Теребовлянської міської ради. А також в особистому заліку  спортсмени  нагородженні  Кубками , медалями та грамотами від Теребовлянського центру “Спорт для всіх” а також цінними призами від спонсорів цього цікавого та неординарного заходу.

Визначалися і призові місця серед дітей – учасників змагань з вилову риби на мормишку з під криги. Переможцем змагань  серед дітей став  Сергій Сидорок. Його нагороджено  медалю, граматою та цінним призом.  Після змагання всіх учасників  обєднала смачна каша та  веселі жарти.

Я.Королюк – директор Теребовлянського центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: