Троє тернопільських суддів провалилися на тестуванні у Верховному Суді

Опубліковано:
21 Лютого, 2017 о 12:43

Громадська рада з доброчесності оприлюднила список суддів, які вибули з конкурсу до Верховного Суду України, пише Галас.

Серед невдах – троє наших земляків. Найбільш гучним став провал колишнього судді Апеляційного суду Тернопільської області та поки що діючого судді Верховного Суду України Богдана Пошви. За результатами тестування на знання законодавства він не потрапив до наступної стадії відбору.



Читайте також

Тернопіль і Кременець мають нових прокуратурів

Невтішними також виявилися результати тестів судді Апеляційного суду Тернопільської області Богдана Сташківа та судді Кременецького районного судду Галини Білосевич.

Нагадаємо, на початку листопада 2016 року було оголошено конкурс на зайняття 120-ти вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду України. У чотирьох касаційних судах – адміністративному, господарському, кримінальному і цивільному є по 30 вакантних посад. Прийом документів для участі у конкурсі здійснювався з 17 листопада до 9 грудня включно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: