Статтю 185 Кримінального кодексу України слідчі Тернопільського відділу поліції інкримінують 34-річному жителю обласного центру. Чоловік поцупив з території одного з місцевих підприємств мінімийку вартістю три тисячі гривень.

Як встановили оперативники, на територію підприємства раніше судимий тернополянин потрапив без проблем. Став никати підсобними приміщеннями і в одному з них помітив дорогий агрегат для миття автомобілів. Довго не роздумуючи, викотив мінімийку на вулиця, зупинив таксі і відвіз крадене до ломбарду, де здав за піввартості.



Читайте також: Поблизу дороги на Тернопільщині знайшли мертвого чоловіка

Читайте також

На Тернопільщині злодій розбив в автівці сокирою вікно і викрав звідти цінні речі

Під час оперативно-профілактичних заходів поліцейські встановили особу крадія. З’ясувалося, що 34-річний тернополянин уже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних речовин. Тепер йому світить термін за вчинення майнового злочину. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: