У «Тернопільобленерго» – новий керівник

Опубліковано:
19 Лютого, 2017 о 18:43
Фонд Держмайна призначив нового керівника «Тернопільобленерго». Про це повідомляють у прес-службі відомства, – пишуть Тернополяни.

Зокрема, було визнано переможця конкурсу на заміщення посади голови правління відкритого акціонерного товариства.



«Переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади голови правління ВАТ «Тернопільобленерго» визнано Ростислва Наволовського», – йдеться у повідомленні ФДМУ. 

Читайте також

Жителі приміського села не захотіли стати частиною Тернополя

Довідка: відкрите акціонерне товариство “Тернопільобленерго” є головним енергетичним підприємством Тернопільської області. Щодня понад дві тисячі працівників Товариства забезпечують налагоджене електропостачання населення та господарського комплексу Тернопільщини. Основна діяльність – прийом, передача, розподіл та постачання електричної енергії споживачам свого регіону. Діяльність ВАТ “Тернопільобленерго” ліцензована та регулюється Національною комісією регулювання електроенергетики України, регламентується Статутом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: