Масштабну реконструкцію запланували в Тернополі у парку Шевченка

Опубліковано:
17 Лютого, 2017 о 17:13

Парк імені Тараса Шевченка цього року чекає реконструкція. Розпочнуть ремонти із площі біля пам’ятника Степану Бандері.

Там облаштують перголи, будуть нові насадження, а також бетонні плити замінять бруківкою. Як зазначає начальник управління ЖКГ Олег Соколовський  ідею візерунку з бруківки розробили молоді тернопільські архітектори, які раніше створили проект набережної «Циганка».



 Вже закуплені насадження для здійснення благоустрою парку, буде оновлений тротуар поблизу облдержадміністрації. Поблизу пам’ятника Степану Бандері планується бетонні плити замінити бруківкою з візерунком вишивки. Молоді архітектори передбачили не традиційну вишиванку, а більше нью-ейдж, – розповідає начальник управління житлово- комунального господарства, благоустрою та екології ТМР  Олег Соколовський.

Приведуть до ладу благоустрій парку. Оновлять і освітлення, і пішохідні доріжки. Всі ці роботи вже затвердили і виділили на них кошти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: