Скарги на дії працівників Тернопільської міської ради можна надсилати на електронну пошту

Опубліковано:
16 Лютого, 2017 о 16:13

У Тернопільській міській раді запрацювала електронна скринька, на яку тернополяни можуть писати скарги чи зауваження щодо дій (бездіяльності) посадових осіб органу місцевого самоврядування. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

Доступ до поштової скриньки буде обмежено і переглядати скарги, а відтак і реагувати на них, зможуть лише заступник міського голови Іван Хімейчук.



Читайте також

Урочиста архієрейська Божественна літургія в архікатедральному соборі Тернополя (Наживо)

– Надсилати скарги можна на електронну скриньку skargatmr@gmail.com.Такий захід повинен покращити якість роботи працівників, посилити контроль за трудовою дисципліною, а також посилити зворотній зв’язок між працівниками міської ради і мешканцями міста, – зауважив міський голова Сергій Надал.

Також у всіх структурних підрозділах міської ради будуть розміщені звичайні скриньки та «Журнали зауважень та пропозицій», у які тернополяни в довільній формі зможуть писати зауваження щодо роботи працівників міської ради. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: