Тепер аферисти у Тернополі шлють повідомлення для своїх «жертв», а потім грабують

Опубліковано:
16 Лютого, 2017 о 11:43

Аферисти обманули 77-річну тернополянку. З банківської картки пенсіонерки невідомі зняли майже п’ятнадцять тисяч гривень, – пише Доба.

Зі слів потерпілої, спочатку на її номер телефону прийшло повідомлення про заблокування банківської картки. Старенька набрала вказаний номер і там чоловік, представившись співробітником служби безпеки банківської установи, став розповідати про те, що хтось намагається зняти з її карки гроші, тому потрібно вказати номер та пін-код електронного гаманця. Без вагань пенсіонерка розповіла персональні дані, а згодом отримала нове сповіщення, що з її картки знято 14700 гривень.



Читайте також

Смерті дівчинки та підлітка у Заліщицькому районі не пов’язані між собою

Поліцейські нагадують про те, що співробітники банківських установ ніколи не дізнаються у клієнтів конфіденційну інформацію у телефонному режимі або через СМС, повідомляють в ГУ НП в Тернопільській області.

Повідомлення з інформацією про те, що рахунки або платіжні картки будуть заблоковані, а також дзвінки від служби безпеки банку є фейковими. Тому потрібно ігнорувати подібну інформацію, не телефонувати на зазначені в повідомленнях номери.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: