Сергій Надал з настоятелем Архикатедрального собору зустріли у Тернополі чудотворну ікону (Фото)

Опубліковано:
16 Лютого, 2017 о 10:46

Вночі  до Тернополя привезли чудотворну ікону Нерукотворного Спаса з Едесси. Зустрів святиню міський голова Сергій Надал разом зі священиками Архикатедрального собору на чолі з настоятелем о. Орестом Павлівським.

Очільник Тернополя наголосив, що кожен з тернополян та гостей міста отримав унікальну можливість поклонитися чудотворній іконі.



«Дуже приємно, що на теренах міста та області перебуває унікальна реліквія часів земного життя Спасителя – Мандиліону – оригінал Нерукотворного образу Ісуса Христа, яку доставили з Ватикану, – каже міський голова. – Впевнений, що Христос-Спаситель зішле мир нашій країні та добробут, здоров’я кожній українській родині».

Нагадаємо, що цю ікону привезли з Ватикану і перші декілька днів вона перебувала у Маріїнському духовному центрі у Зарваниці.

З 16 по 22 лютого до ікони можуть приступити усі віряни у Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці м. Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: