На Тернопільщині службовці розтратили понад 350 тис грн виділених на дитячий садок

Опубліковано:
15 Лютого, 2017 о 16:23

Теребовлянською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинені у великих розмірах).

Розслідуванням встановлено, що службові особи одного з товариств розтратили бюджетні кошти,  виділені у жовтні 2016 року на реконструкцію адмінбудівлі під дитячий садок у  Козівському районі Тернопільської області.  



Відповідно до договорів, укладених з товариством,  ремонтні роботи щодо реконструкції  мали б закінчитись до кінця минулого року, однак  на даний час  роботи не виконані в повному обсязі, дитячий садочок в експлуатацію не введений. Збитки, завдані незаконними діями службовців становлять понад  350 000 грн. Злочин викрито спільно з працівниками Служби безпеки України. Досудове розслідування  триває.

Прес-служба прокуратури Тернопільскої області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: