Тернополяни в Польщі виграли кубок міського голови

Опубліковано:
15 Лютого, 2017 о 08:43

Протягом 3 – 6 лютого відбулися футбольні змагання за кубок міського голови міста Плонськ (Польща), в яких взяли участь 17 команд з України, Польщі, Білорусії, Хорватії та Литви. Тернопільщину вже другий рік поспіль представляла команда «Агропродсервіс – ветеран», яка за результатами всіх етапів змагань виборола першість в даному чемпіонаті, – повідомляє сайт компанії.

Під час першого етапу змагань усі команди були розділені на 4 підгрупи, в яких ігри проходили по коловій системі. У своїй підгрупі команда «Агропродсервіс-ветеран», вигравши всі три матчі, зайняла 1 місце.



 

В наступному етапі змагань, до якого потрапили 8 команд, «Агропродсервіс-ветеран» знову зайняла 1 місце, вигравши три матчі. Таким чином наша команда потрапила до півфіналу, в якому перемогла команду «PRZASNYSZ» (Польща) з рахунком 3:1 і вийшла до фіналу.

У фінальній грі наші хлопці обіграли команду «MLAWA» (Польща) з рахунком 2:0 та завоювали кубок міського голови міста Плонськ. Наші гравці були нагороджені грамотами та цінними подарунками від організаторів турніру.

012

Кращим гравцем турніру судді визнали гравця команди «Агропродсервіс-ветеран» Бадло Ігоря, а Матлака Івана – кращим воротарем.

Команда «Агропродсервіс-ветеран» висловлює щиру подяку Генеральному директору компанії «Агрпродсервіс» Івану Чайківському та директору ПАП «Агропродсервіс» Андрію Барану за постійну фінансову та організаційну підтримку команди.

Читайте також

В компанії «Агропродсервіс» піклуються про здоров’я своїх працівників

«Ми вдячні за постійну підтримку компанії «Агропродсервіс» та Тернопільській обласній організації Аграрної партії України. Дуже раді, що в нас існує соціально – відповідальний бізнес, якому не байдужий розвиток спорту», – говорить капітан команди «Агропродсервіс-ветеран» Микола Салик.

Склад команди «Агропродсервіс-ветеран»: Салик М. (капітан команди), Коломієць В., Федорів М., Горенчук О., Стахів О.,Гвіанідзе А., Бадло І., Бадло П., Матлак І., Папіровський В., тренер команди: Вересюк В. Я.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: