Київська мати-самогубця виявилася співробітницею Верховного суду України

Опубліковано:
13 Лютого, 2017 о 19:09

Киянка, яка викинула з вікна багатоповерхівки на столичній Дарниці свою трирічну дитину та двох котів, а потім вистрибнула й сама, виявилася помічницею судді. Про це повідомив портал “Обозреватель“.

Як виявилося, що 30 річна працівниця Верховного суду України – місцева мешканка та є власницею квартири на вулиці Срібнокільській, в якій і сталася трагедія.



Попередньо – НП визначили, як нещасний випадок. Але за словами очевидців, жінка все ж викинула дитину з вікна висотки, а після покінчила життя самогубством.

Читайте також

Відомий тернопільський священик про самогубців

Як раніше повідомляв портал “Знай.ua”, трирічний хлопчик Ваня, якого у неділю, 12 лютого, мати викинула з вікна помер у реанімації. Наразі, єдина, хто вижив у трагедії – це кішка. Її стан стабільно важкий.

Крім того, стала відома можлива причина суїциду киянки. Швидше за все на такий крок жінка пішла через любовні переживання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: