Службові особи управління Тернопільської ОДА розтратили понад 13 млн грн державних коштів

Опубліковано:
13 Лютого, 2017 о 17:13

Прокуратурою Тернопільської області розпочато 4 кримінальні провадження за ч.2 ст. 364 КК України (Зловживання службовим становищем), ч 5 ст. 191 Кримінального кодексу  України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах).

Читайте також



Патрульні зупинили нетверезого водія квадроцикла

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи одного з управлінь Тернопільської обласної державної адміністрації  наприкінці 2016 року підписали завідомо неправдиві акти  виконаних  робіт з приватними підприємствами із сусідніх областей. У документах  йшлося про  будівництво очисних споруд, чергової  частини медичного закладу та ремонт дороги у райцентрах області. Насправді роботи  на об‘єктах не виконувались взагалі або були розпочаті, але  не завершені.  Злочини викрито спільно з працівниками служби безпеки в Тернопільській області.

Збитки, завдані державному  та місцевим бюджетам становлять понад 13 млн. грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: