Тернополян кличуть обговорити подальшу «долю» парку Національного відродження

Опубліковано:
13 Лютого, 2017 о 13:43

ромадські обговорення щодо ремонту парку Національного відродження відбудуться в Тернополі 20 лютого.  Запрошують взяти в ньому участь тернополян активісти з громадської ініціативи URBAN.te, які раніше створили проект набережної “Циганки”, – пише Доба.

— Запрошуємо всіх бажаючих мешканців міста на громадські обговорення для формування завдання на проектування парку Національного відродження!!! В березні у місті відбудеться воркшоп на створення концепції парку, організацією якого займається Тернопільська міська рада та URBAN.te, — повідомляють організатори у “Фейсбуці”.



Відомо, що в місто завітають 20 архітекторів з різних міст України, які запропонують своє бачення на розвиток цієї території. 

— Якщо у Вас є цікаві ідеї і пропозиції, і Ви хочете бути учасником розвитку міста – обов’язково приходьте!, — йдеться в повідомленні.

Відбудеться зустріч 20 лютого з 18:30 по 20:00 за адресою вул. Й. Сліпого, 3.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: