100 нових робочих місць створить у Тернополі польська ІТ-компанія

Опубліковано:
10 Лютого, 2017 о 07:13

Тернопіль з офіційним візитом відвідує делегація польського міста Глівіце. В рамках зустрічі міський голова Сергій Надал та голова правління товариства «Future Processing» Ярослав Чая підписали договір про співпрацю.

Дана компанія має успішний досвід роботи у Європі і готова створити у нашому місті нові робочі місця у сфері ІТ-технологій.



– ІТ-компанія зі 100% польськими інвестиціями зареєструвалася у Тернополі і готується створити у нас до 100 робочих місць, – розповідає Сергій Надал. – Знаю, що компанія проводила перші конкурси для набору працівників, у якому брали участь не лише тернополяни, а й жителі інших міст. У Тернополя також є перспективи, адже у місті багато студентів, які вивчають ІТ. Дуже надіюся, що діяльність компанії буде успішною і зі своєї сторони гарантуємо максимальне сприяння.

Як зазначає голова правління товариства «Future Processing» Ярослав Чая, у Тернополя є великий потенціал.

– Вірю, що у нас буде успішна співпраця з вашим містом. Хочу зазначити, що ми плануємо працевлаштувати приблизно 100 людей, проте все-таки наша мета – не у кількості робочих місць, а у якості продукту, – зазначив він.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: