На вулиці Миру в Тернополі – знову конфлікт (Фото)

Опубліковано:
9 Лютого, 2017 о 11:13

Вже 4 місяці на вул. Миру, 3 тривають активні “переговори” між мешканцями і власником скандальної забудови Юрієм Четвертаком, у яких безпосередню участь бере депутат від цього округу – Оксана Яциковська, – пише Місто

DSC_0976



Під вікнами мешканців, згідно перших містобудівних умов, мала бути кількоповерхова споруда, але завдяки спільним зусиллям людей, депутата від Радикальної партії Олега Ляшка – Оксани Яциковської та відповідних структур було скасовано декларацію на початок будівельних робіт. А тепер знову це питання вийшло на поверхню і стривожило людей. Вони не хочуть, щоб на відстані 5 метрів від їх бцдинку виникла багатоповерхова споруда.

DSC_0972

Вчора на прийомі міського голови мешканці Миру, 3 висловили свою позицію щодо цієї забудови. Сергій Надал пообіцяв, що бере під особистий контроль цю реконструкцію зупинки.

Біля будови, люди мали змогу поспілкуватися із представником архбудконтролю – Олександром Рудиком та представником відділу земельних ресурсів – Володимирем Рябцем. Вони повинні перевірити законність будівництва та відповідність діючій декларації та правомірність встановлення паркану, яким обгороджено територію забудови.

DSC_0979

DSC_0980

Результат сьогоднішньої розширеної зустрічі – Юрій Четвертак пообіцяв мешканцям, що його новобудова матиме лише один поверх, а це для мешканців прилеглого будинку – дуже важливо. Усі сподіваються, що Юрій Четвертак дотримає свого слова, а Оксана Яциковська триматиме на контролі цю обіцянку.

DSC_1000

DSC_0994

Тетяна Федчук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: