“Віденський бал” на Тернопільщині (Фото)

Опубліковано:
6 Лютого, 2017 о 11:43

У п’ятницю, 3 лютого, у драматичному театрі Тернополя пройшла найграндіозніша подія року “Віденський бал – 2017”, – пише 0352.

На цих вихідних тернополяни гуляли по-королівськи, адже мали нагоду відвідати найаристократичнішу подію року “Віденський бал”. На балі була присутня еліта Тернополя, а також танцювальні колективи та артисти із різних міст України. 



Впродовж заходу відбувався благодійний аукціон, на якому кожен охочий мав змогу отримати головний лот – путівку на відпочинок в Німеччину. Його отримала одна із учасниць балу за 25 тис. гривень, які віддадуть на допомогу будинку престарілих. Завершилась головна подія Тернополя обранням короля і королеви, які на останок станцювали свій віденський танець. 

Для того, щоб потрапити на найвишуканішу подію міста жінки мали бути одягнені в довгу вечірню сукню, а чоловіки у костюм або смокінг.

Як пройшов у Тернополі “Віденський бал” Ви можете переглянути на фото:

jGU3cv9IwrI

lZaRYNB1BHA

u9H708CEjSc

h5YVwZcmhHE

LLmwN0zn_C0

DLG_TYGYb-Y

9laJZwvjWpA

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: