У Тернополі затримали чоловіка з автоматами Калашникова (Фото)

Опубліковано:
1 Лютого, 2017 о 12:43

Досудове розслідування за матеріалами справи СБУ розпочали слідчі Тернополя відповідно до статті 263 частина 1 ККУ – носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

За словами старшого слідчого СУ ГУНП в Тернопільській області Богдана Филими, ще у січні в обласному центрі в поле зору правоохоронців потрапив чоловік, який мав при собі предмети, схожі на автомати Калашникова. Речі вилучили і передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.



Читайте також

Незареєстрована зброя і вбитий кабан. Правоохоронці затримали двох підприємців
Мешканець Бережанщини перекваліфікувався в зброяра

Правоохоронці відкрили по даному факту кримінальне провадження, а після проведення санкціонованого обшуку в квартирі тернополянина виявили ще й 120 набоїв калібру 5,45 та бойову гранату. Любитель зброї переконує правоохоронців, що граната не його, а набої виміняв на пляшку спиртного в невідомого. Усі його слова перевіряють слідчі.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому обрали запобіжний захід – домашній арешт із забороною залишати житло в нічну пору доби. Триває слідство.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: