Привласнення бюджетних коштів викрито СБУ в Бережанах

Опубліковано:
1 Лютого, 2017 о 12:13

На Тернопільщині СБУ викрито привласнення понад 300 тисяч гривень посадовими особами виробничого підприємства під час виконання робіт з капітального ремонту автомобільних доріг місцевого значення.

Освоюючи близько 2 млн. бюджетних коштів, виділених Бережанською міською радою для здійснення капітального ремонту вулиць райцентру, посадовці комерційного підприємства завищили вартість виконаних робіт, зазначивши у документації недостовірні відомості стосовно фактичного об’єму та якості проведеного ремонту. У результаті махінації з місцевого бюджету на рахунок підприємства було перераховано понад 300 тисяч гривень у якості оплати послуг, які фактично не надавалися.



Читайте також

В Тернополі почали реалізовувати програму з відновлення міського ставу

За матеріалами СБУ прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: