П’яний водій в Тернополі голосно лаявся з патрульними (Відео)

Опубліковано:
30 Січня, 2017 о 09:43

«ДТП на вулиці Дівоча автомобіль Mazda заїхав у стіну», – такий виклик отримали патрульні поліцейські 26 січня, близько 21-ї години. Інспектори оперативну виїхали на місце події. Виклик про ДТП не підтвердився. Натомість автомобіль Mazda стояв припаркований на пішохідному переході, що є порушенням ПДР.

Нетверезий водій спочатку хотів обманути охоронців порядку, мовляв, за кермом сидів не він, а товариш. Однак на місці події перебували свідки, які дали пояснення, що саме 31-річний громадянин кермував автомобілем. Також даний громадянин чинив протиправні дії, лаявся, поводився зухвало, повідомляє Патрульна поліція Тернополя. Про це пише Доба.



Читайте також

Горе-мама умисно отруїла алкоголем 9-місячне немовля
У Тернополі п’яний «шумахер» доїздився до потрійного штрафу

На законну вимогу полісменів припинити правопорушення не реагував, чинив злісну непокору працівникам патрульної поліції. Після того його було затримано та доправлено у відділок поліції. Від освідування на стан алкогольного сп’яніння водій категорично відмовився.

Відтак інспектори склали на водія 3 протоколи: за ст.130 – керування у стані сп’яніння, 173 – дрібне хуліганство та ст. 185 КУпАП – злісна непокора працівникам поліції. Також на правопорушника винесли постанову за ст.122 – порушення ПДР.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: