Група тернополян «пограбувала» банки на мільйон гривень

Опубліковано:
29 Січня, 2017 о 21:50

Від 3-х до 8-ми років покарання загрожує тернополянам, які ошукали банки на мільйон гривень. Шахраї проводили незаконні операції з використанням ЕОМ. Група людей користувалася технічною недосконалістю програми винагород з накопичення “балів”, – пише Доба.

Шахраї купували товар через закордонні інтернет-магазини. Розраховувалися коштами з власних банківських карток. Після того, як гроші знімалися, а на бонусний рахунок зараховувалися бали, тернополяни одразу відміняли операцію. Як результат – вони отримували і бонуси, і витрачені гроші.



За один раз зловмисники купували товару на суму близько тисячі доларів, повідомляють в ГУ НП в Тернопільській області.

Провівши понад 1000 таких операцій злочинці заволоділи майном банківських установ на суму понад один мільйон гривень. Серед іншого – подарункові сертифікати магазинів побутової техніки, картки поповнення мобільних операторів, паливні картки.

Матеріали внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 Кримінального Кодексу України – шахрайство. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 8-ми років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: