Тернопіль став учасником пілотного проекту «Шлюб за добу»

Опубліковано:
28 Січня, 2017 о 13:13

Місто Тернопіль став учасником пілотного проекту Уряду зі спрощеної процедури реєстрації шлюбу не за 30 днів, а 24 години. При цьому наше місто – єдине в Тернопільській області, де реалізовуватиметься цей проект.

Крім офіційної реєстрації, тернополяни і гості міста матимуть змогу засвідчити свій шлюб за межами звичного офісу.



Наразі розглядаємо наступні локації: Український Дім «Перемога».

Тому закохані пари можуть уже планувати взяти в ньому участь.
Пропонуйте також власне бачення цікавих локацій, де можна зареєструвати свій шлюб.

Довідково:

27 січня 2017 року Головним територіальним управлінням юстиції у Тернопільський області отримано Клопотання  про спроможність  надання послуг з організації  проведення державної реєстрації шлюбу від Комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» тернопільської міської ради.

 За результатами розгляду клопотання  встановлено,  що комунальний заклад має всі умови, визначені вимогами пункту 2 Кабінету Міністрів України «Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу» від 13.07.2016 № 502-р, та спроможний надавати послуги з організації проведення державної реєстрації шлюбу за обраним заявником місцем.

Комунальний заклад має в наявності окреме приміщення для уповноваженого працівника відділу державної реєстрації актів цивільного стану, обладнане необхідною комп’ютерною технікою,  та місце для проведення державної реєстрації шлюбу.

Повне найменування юридичної особи: Комунальне підприємство «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» тернопільської міської ради

Місце знаходження: 46000 Тернопільська область, м.Тернопіль, вул.Гайова, будинок 54; фактичне місцезнаходження юридичної особи: 46001, Тернопільська область, місто Тернопіль, вул.Коперника, будинок 1

Код ЄДРПОУ: 14041652

Місце проведення державної реєстрації шлюбу: 46001, Тернопільська область, м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, будинок 27, Український Дім «Перемога»

Інформація про можливість отримання послуги «Шлюб за добу» буде розміщена на сайті Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.

За більш детальною інформацією, звертайтеся у Відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, тел.  52-34-06.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: