На Тернопільщині засуджено неповнолітніх, які завдали тілесних ушкоджень учаснику АТО

Опубліковано:
27 Січня, 2017 о 15:43

Заліщицьким відділом Чортківської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 296 КК України  за фактом вчинення хуліганських дій групою осіб.

Державним обвинувачем доведено у суді, що 1 серпня 2016 року біля одного із розважальних закладів с. Городок Заліщицького району  троє осіб (двоє з яких є неповнолітніми) грубо порушуючи громадський порядок та висловлюючись нецензурно у бік учасника АТО,  нанесли йому більше 50-ти ударів руками та ногами.  Того дня, учасник бойових дій на Сході України святкував у ресторані  своє тридцятиріччя.



Суд, погодившись із позицією прокурора,  призначив покарання  одному з обвинувачених за ч.2 ст.296 КК України у виді 2-х років позбавлення волі. Врахувавши, що двоє  інших хуліганів є неповнолітніми, їх  засуджено до позбавлення волі строком на 1 рік та 6 місяців із застосуванням іспитового строку 1 рік.

Окрім того, відповідно до вироку суду  злочинці заплатять потерпілому  72000 гривень моральної та матеріальної шкоди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: