3 мільйони гривень в Тернополі виділять на трамплін для лижного фрістайлу

Опубліковано:
27 Січня, 2017 о 12:13

Трамплін для фрістайлу планують збудувати в Тернополі на вулиці Генерала Тарнавського. З бюжету міста на це виділять близько 3-х мільйонів гривень.

Частково допомогти з коштами готова і Федерація лижного спорту України, зокрема, виготовити проектно-кошторисну документацію та забезпечити спорткомплекс спеціальною технікою. Також передбачається залучити інвестиції для придбання необхідного обладнання.       



Тренуватися там зможуть, як любителі, так і професійні спортсмени.

Читайте також

Кременець 2016: літній чемпіонат літаючих лижників і традиції

Загалом на галузь молоді та спорту на 2017 рік в Тернополі передбачено виділити 39 млн. гривень з міського бюджету.

– 34,9 млн. грн. буде спрямовано на утримання шести спортивних шкіл міста Тернополя. В тому числі на заробітну плату з нарахуваннями виділять 18,6 млн. грн. на енергоносії – 5,1 млн. грн. На капітальні видатки у галузі спорту передбачено 11,0 млн. грн. За ці кошти проведуть ряд капітальних ремонтів у спортивних приміщеннях та придбають необхідне спортивне обладнання, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Виділять 3 млн. грн. і на капітальний ремонт гірськолижної траси з облаштуванням трампліну для лижного фрістайлу. Планується капітальний ремонт гімнастичного залу в ДЮСШ №2, капітальний ремонт стадіону комбайнового заводу та капітальний ремонт футбольного поля міського стадіону.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: