Мерія Тернополя подбала за організацію українського товариства сліпих

Опубліковано:
21 Жовтня, 2016 о 07:40

Святковий концерт відбувся з нагоди Міжнародного Дня білої тростини в Тернопільській обласній організації українського товариства сліпих. На запрошення людей з особливими потребами на захід прибув міський голова Сергій Надал.

Люди мали можливість поспілкуватись з очільником міста та озвучити йому свої проблеми.



– Директор «Ватри» пообіцяв мені, що вони не будуть з вами розривати угоду, будуть працювати дальше. Можливо буде трошки менший об’єм, бо він зменшує виробництво в принципі, але роботу він буде залишати за вами. Ну і друге, ми поможемо вам у зв’язку із опалювальним сезоном. Вже 12 тисяч ми дамо зараз, в п’ятницю, на сесії будуть внесені зміни до бюджету. І ще 8 тисяч добавимо в грудні, щоб ви повноцінно могли це весь опалювальний сезон пережити і не переживати за тепло у своїх приміщеннях, – зазначив очільник міста Сергій Надал.

Додамо, що в управлінні соціальної політики міськради люди з особливими потребами можуть отримати широкий спектр послуг. Зокрема, скористатись безкоштовною перукарнею, отримати соціальну допомогу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: