Зустріч студентів відділення економіки та туризму з воїнами-учасниками АТО

Опубліковано:
26 Листопада, 2015 о 09:13

У рамках національно-патріотичного виховання молоді 16 листопада 2015 р. відбулася зустріч студентів груп Е – 35, Ф – 33 та Р – 28 відділення економіки та туризму з бійцями полку «Азов» Романом і Любомиром та випускником Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола бійцем шостого окремого мотопіхотного батальйону 128 гірсько-піхотної бригади Павлом.

 



Зустріч пройшла у надзвичайно теплій та невимушеній атмосфері. Студенти оплесками вітали воїнів. І хоча запрошені гості були не набагато старші за студентів коледжу, вони встигли побувати на «передовій» та виявили справжній патріотизм. Бійці розповіли про військові будні, роботу волонтерів, поділилися своїми спогадами. Ці мужні, розумні, сильної волі молоді люди зуміли більше години тримати аудиторію у захваті та бути прикладом гордості й любові до рідного краю.

 

Хлопці, з власного досвіду, наголосили на важливості патріотичного виховання, постійного саморозвитку та освіти, вказали на можливість навіть ще зовсім юних людей бути корисними для країни на своєму місці, старанно виконуючи покладені на них обов’язки, а не тільки на «передовій».

 

Студенти та воїни обмінялися позитивними емоціями та словами вдячності. Ця зустріч стала справжнім уроком життя для студентів коледжу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: