На Шумщині міліціянти затримали двох крадіїв під час того, як вони зливали дизпаливо на фермерському господарстві. З’ясувалося, що туди вони проникали не вперше, а допомагав їм у цьому охоронець.

 



Вперше злодії проникли на фермерське господарство на початку жовтня. Із зернового складу «винесли» 850 кг зерна та 145 кг насіння соняшника загального вартістю понад чотири тисячі гривень. Поки злодії «промишляли» на складі, охоронець вдавав що спить.

 

Згодом злодії відмітилися й у приватному саду в селі Потуторів Шумського району. Звідти викрали 120 кг яблук. Суму збитків власник оцінив у 720 гривень.

 

Проти зловмисників порушили кримінальне провадження за ч.2 і 3 ст. 185 ККУ – крадіжка, а також замах на крадіжку. За співучасть у злочині найімовірніше доведеться відповісти й охоронцеві агрофірми.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: