Жителі Тернопільщини отримали хабарів на 220 тисяч

Опубліковано:
1 Квітня, 2015 о 06:02

П’ять кримінальних проваджень за фактами вимагання неправомірної вигоди впродовж трьох місяців цього року розпочато за матеріалами працівників підрозділів боротьби з економічною злочинністю Тернопільщини.




Підозру оголошено десятьом правопорушникам, які незаконно отримали близько 220 тисяч гривень. Відповідно до результатів оперативного супроводу, вісім кримінальних проваджень направлено до суду, – повідомляють у прес-службіУМВС в Тернопільській області.

 

Зокрема, до суду з обвинувальним актом скеровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України. Начальник реєстраційної служби Підволочиського районного управління юстиції в Тернопільській області вимагала та одержала від жителя району неправомірну вигоду в сумі 1,5 тисячі гривень за сприяння у пришвидшенні процесу реєстрації договорів оренди (земельних паїв).

 

Впродовж січня-березня правоохоронці задокументували шістнадцять фактів порушень вимог Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції» за якими складено адмінпротоколи.

 

Правоохоронці звертаються до всіх, кому відомі факти вимагання чи дачі неправомірної вигоди, повідомляти на номер телефону довіри – 27-13-40.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: