У бізнесі з надання секс-послуг в обласному центрі працювали четверо дівчат. Усі з різних областей – Запорізької, Київської, Полтавської та Кіровоградської. Орзанізувала бордель 31-річна жителька Запоріжжя. За інтимні втіхи ціна була досить високою – 1200 гривень за годину. Крім того, клієнт оплачував оренду «місця зустрічі». Тож не дивно, що у контингент дому розпусти входили заможні чоловіки та іноземці.

 



На «жриць кохання» тернопільські правоохоронці поклали свої професійне око вже давно. Ще з серпня минулого року їх за торгівлю власним тілом притягували до кримінальної відповідальності. А от особу  сутенерки вдалося встановити лише зараз. Виявилось, що оголошення про діяльність борделю розміщувалося на одному з інтернет-сайтів, де російською відкрито вказувалося: «надаються сексуальные услуги». Запоріжанка сама контролювала потік клієнтів – домовлялася з ними, обговорювала всі деталі. У своїх «підлеглих» забирала половину заробленого. Свою посаду назвала «адміністратор». До слова, у тому що дружина працює саме адміністратором був переконаний і чоловік підозрюваної, хоча «деталей» її роботи не уточняв. Крім того, жінка виховує двох дітей.

 

Проти сутенерки  розпочато кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. На «підлеглих» зловмисниці поліцейські вкотре склали адміністративні протоколи за зайняття проституцією і випровадили з міста.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: