Жителька тернопільщини зустріла свій 100-річний ювілей

Опубліковано:
29 Листопада, 2015 о 09:13

16 листопада Теодозія Іванівна Приємська зустріла свій славний 100- річний ювілей.  Зараз жінка мешкає у с. Капустинці із 65-літньою дочкою Дарією Степанівною, але родом ювілярка із с. Улашківці. Пані Теодозія прожила непросте життя, зазнала і голодні й холодні роки, воєнне лихоліття. Уже 15 років, як похоронила чоловіка з яким виростила і виховала чотирьох дітей (Михайла,Ольгу, Дарію і Петра),  8 онуків, 13 правнуків та 5 праправнуків.

До світлої оселі жінки, аби вручити подарунки та побажати здоров’я, шани та всіляких гараздів, цього дня завітали заступник голови Чортківської РДА І.О.Віват, начальник управління Пенсійного фонду України в Чортківському районі Б.Г. Ситник, депутат районної ради та сільський голова.



 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині бабу Параску увіковічнили меморіальною дошкою

– Чортківська райдержадміністрація вітає шановну іменинницю із ювілеєм від дня народження та бажає міцного здоров’я в другому сторіччі життя. Миру, добра і добробуту, уваги і поваги від дітей, внуків, правнуків та праправнуків. Ще раз здоров’я, здоров’я і ще раз здоров’я,- звернувся із вітальним словом до ювілярки Іван Осипович. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: