На старих Жигулях 26-річний чоловік приїжджав на Тернопільщину, роздивлявся і вивідував, де живуть самотні літні люди. Поліцейські підозрюють його у вчиненні двох шахрайств.

 



Одне з них – крадіжка 32 тисяч гривень у 79-річної жительки села Горинка Кременецького району, що трапилась ще на початку року. Тоді злодій обманом проник у житло пенсіонерки, довго випитував, чи не має вона чогось на продаж, а тоді швидко зробив свою справу і втік.

 

У Млинівцях того ж раойну жертвою шахрая стала 46-річна жінка. У її помешкання молодик проник, коли тої не було вдома. Скористався ключем, який господиня залишила у сховку, адже довго вистежував її. З будинку вкрав фотоапарат, 9 золотих і 19 срібних прикрас. Пізніше у помешканні злодія поліцейські під час обшуку знайшли докази – бірки від ювелірних виробів. Зараз його перевіряють на причетність до інших крадіжок.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: