Завдяки розробці тернополян про репетиторство перед ЗНО можна забути

Опубліковано:
30 Червня, 2015 о 16:08
Якнайкраще підготуватися до здачі тестів із ЗНО допоможе освітній портал «Академія». Його розробники – кращі студенти, випускники та викладачі ТНПУ. Вони переконані – щоб здобути якісні знання не обов’яково платити шалені гроші за послуги репетитора.

 



Зокрема, на сайті є безліч онлайн-матеріалів для підготовки до ЗНО. Це і курси, складені відповідно до програм ЗНО – тести, теорія, література, онлайн-ігри. Вчителі «залили» сюди свої конспекти уроків. Усе це абсолютно безкоштовно, і, що не мало важливо, абітурієнт зможе навчатись у будь-який зручний для нього час.

 

Перевагою освітнього порталу «Академія» є також і те, що завдяки йому майбутні студенти навчаються самоорганізації та самодисципліні і чіткіше розуміють одну просту істину – майбутнє – у їхніх руках і ніхто крім них самих не впливає на результат отриманих знань. До слова, від початку старту сайту, його відвідали вже більше 3 млн. інтернет-користувачів, що свідчить про те, що проект вартий потрачених сил його талановитих розробників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: