Загинув солдат Дмитро Явний з Хоросткова на Тернопільщині

Опубліковано:
29 Червня, 2024 о 17:05
Дмитро Явний
Дмитро Явний, фото зі сторінки Хоростківської міської ради у Фейсбук

Війна продовжує забирати життя найкращих синів та дочок України. Хоростківська громада з глибоким сумом зустріла звістку про загибель свого земляка, солдата Дмитра Михайловича Явного. Про це повідомили на сторінці громади у Фейсбук.

Коротка біографія Героя

Дмитро Явний народився 16 травня 1990 року в місті Хоростків. Він виріс серед мальовничих пейзажів Тернопільщини, де сформувався його характер та любов до рідного краю.



23 лютого 2024 року Дмитро Явний приєднався до лав Збройних Сил України. Він служив стрільцем аеромобільного відділення, виконуючи складні та небезпечні завдання. Своєю мужністю та професіоналізмом Дмитро заслужив повагу побратимів та командирів.

Останній бій

24 червня 2024 року, під час виконання бойового завдання на Луганщині, життя Дмитра Явного трагічно обірвалося. Він до останнього подиху захищав рідну землю, демонструючи незламність духу українського воїна.

Пам’ять та шана

Втрата Дмитра Явного – це не лише особиста трагедія для його родини та близьких, але й величезна втрата для всієї України. Хоростківська громада глибоко сумує за своїм Героєм та висловлює щирі співчуття рідним загиблого.

Хоростківська громада готується гідно зустріти свого Героя в останню путь. Інформація про час та день прощання з Дмитром Явним буде повідомлена додатково.

Раніше ми писали про те, що Трибухівська громада втратила героя: загинув 29-річний Василь Михайлишин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дмитро Явний, #загинув солдат, #Хоростківська ОТГ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: