Захоплюючі фото Тернополя з висоти польоту… повітряної кулі

Опубліковано:
6 Вересня, 2015 о 23:38

У Тернополі до Дня міста відбувся чемпіонат з повітроплавання. У ці останні серпневі дні  повітряні кулі літали просто над будинками тернополян.

 



Ось такий наш Тернопіль з висоти польоту повітряної кулі.

 

Неймовірні фото талановитого тернопільського фотографа Влада Кравчука красномовно “покажуть” файне місто аж до затримки подиху.

 

Довідково: 

Тернопіль — затишне ошатне містечко, побудоване на річці Серет, лівій притоці Дністра. Місто цікаве не тільки його історичними визначними пам’ятками. Завдяки гармонійному поєднанню новобудов з будинками, побудованими ще в часи, коли Тернопіль був під пануванням Австрії, існує особливий шарм в його архітектурі. Безліч парків, скверів і квітучих алей додають Тернополю особливої свіжості і є чи не основною причиною, чому місто так запам’ятовується гостям. А якщо Ви хоч раз прийдете на набережну Тернопільського ставка провести або зустріти сонце, романтика міста назавжди захопить Вас в полон. Вперше місто згадується в 1540 році в грамоті короля Сігізмунда І наданій великому коронному гетьманові Яну Тарновському на право володіння територією в урочищі Сопільче Теребовлянського повіту, а також спорудження замку над Серетом, що мав охороняти південно-східні кордони Польщі від нападів кримських татар. Нове поселення дістало назву Тарнопіль. Із XVII століття місто багато разів змінювало своїх власників, найвідомішими з них були князі Острозькі.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: