За зустріч хлібом-сіллю «гірники» віддячили розгромом (Фото)

Опубліковано:
24 Вересня, 2015 о 15:12

У першій грі 1/8 фіналу Кубка України між ФК «Тернопіль» та «Шахтар» несподіванки не сталося. Попри гарячу підтримку вболівальників, першоліговий «Тернопіль» на власному полі поступився іменитому супернику з рахунком 0:5. І це при тому, що «гірники» виступали навіть не дублюючим, а напіврезервним складом.

 



Незважаючи на рахунок матчу, 23 вересня на міському стадіоні Тернопля таки було футбольне свято. А міський голова Сергій Надал, за офіційно не підтвердженою інформацією, навіть запропонував колишньому донецькому клубу переїхати до Тернополя, пообіцявши всіляке сприяння і повне забезпечення. Зауважимо, в обласному центрі базується дві футбольні команди: «Нива» і «Тернопіль».

 

Схоже, пристрасті – футбольні й навколофутбольні – після вчорашньої гри вируватимуть у Тернополі ще не один день. Фоторепортаж з футбольної баталії на сайті очікуйте згодом.

 

А що відбувалося на летовищі і як зустрічали тернополяни помаранчево-чорних – у фоторепортажі Влада Кравчука.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: